کد خبر 497010
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷

ماهی ساجی (ساج بالیغی)غذای سنتی شهر میانه در آذربایجان شرقی است.برای تهیه این غذا پس از تمیز کردن ماهی به دو طرف آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می‌کنند

{$sepehr_album_33317}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    0 0
    طبخ ديگ چه واژه ايه؟!!!!!مگر واژه پختن چه بدي دارد كه شما آنرا بكارنمي بريد؟ !!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس